Web2d2 - Grafisk design och bild

Besök portfolio

Ladda ner folder

Om mig

När jag berättar för dig att jag är frilansande grafisk designer. Vad tänker du då?

Tänker du att jag sitter i min kammare och gör "vanliga" hemsidor? Eller tänker du att hemsidorna är flashiga och nytänkande? Eller kan det faktiskt vara så att jag tänker på vad kunden vill ha och är bra på att föra ihop olika genrer till ett härligt resultat - kanske lite grand från båda lägren?

Eller får grafisk design dig att tänka på allt tryckt material som finns i ett företag? Har du tänkt på att den grafiska profilen och dess utförande kan man nästan kalla företagets ansikte utåt. Det första intryck ett företag ger när en kund möter det. Det är ju nästan som ett första handslag du ger när du träffar en person för första gången. Blixtsnabbt bildar du dig en sorts uppfattning om den personen eller hur?

Och för en befintlig kund är det lika viktigt att man fortsätter mötas av samma goda design i alla läger, både internt o c h externt för att man ska fortsätta ha hög tanke om företaget och inte minst få sig en liten figur som sitter där på höger axel, knackar dig i huvudet och viskar –"Du har gjort ett rätt val. Det här är bra. Jag är stolt".

Hur som helst, god design leder till goda affärer och starka varumärken. Och den här delen av goda affärer kan jag hjälpa dig med.

Grafisk design är inte det enda jag kan stå till tjänst med. Jag är nämligen också fotograf. Vill du ha något fotograferat för t ex en folder, presentation, på webbsidan eller är du bara intresserad av vackra fotografier att hänga på din vägg? I am your man. Förutom då att jag är kvinna och faktiskt en fena på det jag gör.

Och hur kan jag vara det då? Jo, därför att jag dels kan mitt hantverk men också för att jag väljer att samarbeta med kunder som vet vad de vill förmedla och ha sagt, men inte riktigt hur de ska göra det. Och kanske vill de inte gå till de "stora byråerna" på marknaden. I alla fall inte just nu. Istället har du för tillfället valt att kontakta mig. Eller också väljer du att komplettera dyra byrån på stan med en mindre do:er. Det är ju också en vanlig väg att gå.

Men det härligaste med mitt jobb, tycker jag, är att tillsammans med dig, min kund, skapa små mästerverk. Som kund får du precis det du vill ha från mig. Jag kommer aldrig sälja på dig ett utökat koncept (som ofta inte ens behövs om man gör rätt från början) till exempel. Om inte det är vad du vill förstås. Har du texten färdig men behöver lite hjälp med att fixa till den, då har jag kontakter i mitt nätverk som jobbar precis som jag. Liten men stor alltså. Eller man kanske ska uttrycka det mer passande; stor i kreativiteten och hantverkskunnandet men liten i företaget. Tänk vad bra, ännu färre nivåer att ta sig igenom med sin beställning!

Är du inte redan kund hos mig? Try me. Jag har inte för vana att göra mina kunder besvikna. Det ska bli spännande att få kontakt med dig och höra hur jag kan hjälpa dig att lösa dina grafiska utmaningar. För inom grafisk formgivning, fotografi, reklam och mycket annat finns inga problem, bara utmaningar.

Visst är det härligt?!

En liten reklamfilm

Tredje plats Småföretagarnas Favorit 2014 i Trelleborg

Högsta kreditvärdighet UC

Kontakt

Web2d2
Johan Kocksgatan 57B
231 53 Trelleborg
0768-564 554
info@web2d2.com

Öppet

Mån-Fre 09:00-16:30

Jag finns här också

Facebook Tumblr Instagram Twitter LinkedIn YouTube

Medlem i:

Företagarna Trelleborg

Viqtoria
- tjejer med driv i Trelleborg

Viqtoria - tjejer med driv i Trelleborg