Kunder & referenser

”Web2d2 har hjälpt oss med marknadsföringsmaterial i ett flertal olika projekt. Lena är väldigt lyhörd, snabb, flexibel och mån om att göra sitt yttersta för att man som kund ska bli nöjd och slutresultatet ska bli bra. Hon levererar alltid i tid med hög kvalitet och vi kan varmt rekommendera Web2d2 till att ta fram diverse grafiskt material.”

Sara Ahlström
Global Marketing Manager, Swedencare AB

Lena har bland annat hjälpt oss med att ta fram ny grafisk design till vårt varusortiment Scanchair som vi idag marknadsför i Skandinavien och Tyskland. Ny broschyr till Abimat Torkmattor. Epost och annonser till ErgoComfort Sweden AB, visitkort, mässmaterial med mera, listan kan göras lång. Lena är mycket kompetent, har många bra idéer och input, håller mycket hög kvalité och ställer alltid upp när det är korta deadlines. Vi kan varmt rekommendera Lena Palmberg.

Elise Refsgaard
CEO, owner, ErgoComfort Sweden AB

Lena är otroligt pålitlig, duktig och med bästa sinnet för grafisk design, färg och form. Vi har anlitat henne för både stora och små uppdrag och alltid varit nöjda.

Jenny Patera
Communicator på Region Skåne
Regional cancer centre

Lena is a detail oriented person that always gets things done within time limits and deadlines. Splendid results in everything from pictures taken, website release, graphic design etc.

Annika Melin
Business Unit Manager at
Train Logistics Sweden AB

Web2d2 är en viktig leverantör för oss. Här får vi hjälp med allt från annonser till flyers och broschyrer. Lena är lyhörd och proffsig i sitt agerande. Kan starkt rekommendera Web2d2.

Martin Nilsson
Fönsterfabriken i Trelleborg

”Dockan Marina i Malmö har arbetat framgångsrikt tillsammans med Lena i flera år. Lena levererar alltid över förväntan både vad gäller produkt och tid! Kreativiteten, snabbheten och flexibiliteten uppskattas särskilt.”

Anders Lindskog
Dockan Marina – Malmö Cityhamn

Översätt »